Najnovije vijesti 2017

  • 11/2017
    Proizvodi

    Istražite nove proizvode za jesen 2017

    Na našoj web-stranici ćete pronaći sabrane inovativne razrade tvrtke Zumtobel i dopunske proizvoda za jesen 2017. Možete preuzeti informacije o proizvodima i kao PDF-brošuru.
    Više informacijaManje informacija
    Svaki proizvod je prezentiran fotografijom, a najvažniji podaci su predstavljeni u zbijenoj formi. Poveznice Vam pružaju detalje o određenim proizvodima.

    » Preuzmite ovdje nove proizvode za jesen 2017 kao PDF-brošuru.

    Zumtobel. The Light.
  • 10/2017
    Poduzeće

    Futurističko putovanje kroz svjetlosni spektar

    Zumtobel realizira film o imidžu u svjetlosnom forumu u Dornbirnu
    Zumtobel Vas u ovom filmu vodi na putovanje kroz spektar svjetla. Snimci potiču iz Zumtobel svjetlosnog foruma u Dornbirnu, a realizirao ih je vizualni umjetnik Andreas Waldschütz iz Beča. U svojim vizualnim djelima on kreira vlastite svjetove – futuristički, avangardno, progresivno. Umjetnik je za Zumtobel već radio različite foto i video projekte. Film o imidžu o Zumtobel svjetlosnom forumu u Dornbirnu je najnoviji zajednički kreativni projekt.
    Više informacijaManje informacija
    U svjetlosnom forumu Dornbirn, skupini inovacije i kreativnosti, marka Zumtobel se personificirala, kako bi se uhvatila bit svjetla, te njegova unikatna asocijativna moć, koja je u stanju razviti se u našoj psihičkoj i metaforičkoj okolici.

    Ovaj film o imidžu je – kao i sama marka Zumtobel – strastven, dražestan, avangardan. Film je čak toliko smio, da odlazi korak dulje, te se kroz sam način izrade ograđuje od svega uobičajenog. Istodobno senzibilizira i plasira osnovno značenje svjetla, da se naime pobrine za poboljšanje kvalitete života ljudi, te da na taj način u rasvjeti dosegne novu pravu veličinu.

    After all, there’s lighting –and there’s Zumtobel lighting.

    Zumtobel. The Light.
  • 06/2017
    Proizvodi

    Nova kolekcija tvrtke Zumtobel: the editions – extended collection

    Zumtobel predstavlja kreativna rješenja za rasvjetu sa poznatim TECHxtra
    Više informacijaManje informacija
    Nova mini-kolekcija pod imenom the editions – extended collection naglašava kreativan pristup s tehnološkim inovacijama. To su četiri visokokvalitetna, već postojeća, rješenja za rasvjetu koja su sada tehnološki proširena te pokazuju smjelost da idu novim putovima i imaju poznati ‚TECHxtra‘. Extended collection dostupan je od lipnja 2017. g.

    Četiri svjetiljke iz specijalne kolekcije the editions – extended collection su:

    TECTON Balanced White: Ugodno okruženje gdje ga najmanje očekujete
    Jedan od naglasaka Zumtobel-a je svestrani tračni sustav TECTON koji nudi inteligentna rješenja za svaku situaciju. Sada, po prvi put, sustav TECTON se nudi i sa tehnologijom Balanced White (uravnoteženo bijelo). Prema vrsti primjene, ova tehnologija pruža mogućnost reguliranja temperature boje, a time i raspoloženja koje stvara rasvjeta kako bi se značajno poboljšala kvaliteta percepcije i produktivnost korisnika.

    CRAFT Balanced White: Unaprjeđenje snažnog paketa
    Snažna, kompaktna i efikasna svjetiljka za osvjetljenje viših prostora sada je opremljena Balanced White (uravnoteženo bijelo) tehnologijom. Na taj način se prirodno kretanje dnevne svijetlosti simulira putem fleksibilnog reguliranja boje temperature te se rasvjeta može individualno regulirati s obzirom na uporabu prostora.

    CRAFT RAW: Snažni paket se otkriva
    Vodeća među svjetiljkama za osvjetljenje viših prostora je reducirana do najbitnijeg. Odlična efikasnost doprinosi tome da je ta svjetiljka pogodna za industrijsku uporabu – sada s novim dizajnom zadovoljava najnovije zahtjeve: CRAFT RAW je jednostavna, neobojana i  nepolirana aluminijska svjetiljka. Područja primjene su dizajnerski projekti i prostori s visokim stropovima.

    COESA: Kvalitetna svjetiljka za kontrolu kvalitete
    COESA je prva svjetiljka koja služi kao pomoć u provjeri kvalitete. Kroz osvjetljavanje površina ova svjetiljka pomaže pronaći pogreške i neravnine bolje od ljudskoga oka. Prepoznavanje grešaka se optimizira putem kontrasta temperature boja i specijalnih rastera koji su dobavljivi u tri različite izvedbe.

    O kolekciji the editions
    the editions koja se predstavlja svakih pola godine je kolekcija od individualiziranih svjetiljki  izrađenih samo u okviru specijalnih projekata. U principu, the editions naglašava na pionirski duh i snagu inovacija brand-a Zumtobel i namijenjena je za projekte sa specijalnim potrebama i novim zahtjevima.
    the editions – visoka moda u svijetu rasvjete…

    Tijekom prosinca 2016. g. Zumtobel je po prvi put na tržištu predstavio ekskluzivnu mini kolekciju pod nazivom the editions – capsule collection #01. Pet specijalnih svjetiljaka s naglašenom estetikom i inovativnim dizajnom, proizvod su poznatih arhitekata i dizajnera. U kolekciji capsule collection te svjetiljke dobivaju ekskluzivnu scenu gdje mogu bit istaknute iznad standardne ponude.

    Još informacija
    Svaka specijalna svjetiljka iz dviju mini kolekcija ima unikatnu povijest svoga nastajanja: detaljne informacije, intervjui sa sudionicima  projekata, tehničkim podacima i izvorima informacija o kolekcijama the editions možete naći na Internet stranici editions.zumtobel.com

    Zumtobel. The Light.

  • 01/2017
    Poduzeće

    Ovo je pet najpopularnijih članaka biltena u 2016.

    Za ovaj godišnji pregled ponovno smo odabrali najčitanije članke iz Zumtobel biltena u 2016. godini. Na taj način možete biti sigurni da ste pročitali ili vidjeli pet najvažnijih članaka u posljednjih godinu dana. Podsjetite se koji su proizvodi, projekti i manifestacije posebno dobro primljeni.
    Više informacijaManje informacija
    Ovdje predstavljamo pet najčitanijih članaka uzlaznim redoslijedom:

    5. mjesto: Koncept radnog mjesta za industriju 4.0
    Ključne riječi Industrija 4.0, a time i umrežavanje ljudi, strojeva i opreme u industrijskom proizvodnom procesu, trenutno je ono čemu svi govore. Video predstavlja profesionalni koncept Fraunhofer-Instituta za industrijsko inženjerstvo (IAO), razvijen u suradnji s Zumtobel-om, koji je pobudio veliku zainteresiranost.

    » Ovdje možete pogledati video i saznati više o konceptu u kojem je primijenjeno pravo svjetlo u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

    4. mjesto: Tri čimbenika za udobnost u uredu
    Tri su čimbenika koji omogućavaju "Najbolje svjetlo za ured": Pravo svjetlo u pravom trenutku, pravo svjetlo za određene zadatke i pravo svjetlo za Vas osobno. U stručnom članku časopisa koji detaljnije istražuje ovu temu, na četvrtom je mjestu našeg godišnjeg popisa najboljih.

    » Pročitajte stručni članak, kako biste saznali sve o najboljem svjetlu u uredu.

    3. mjesto: Rasvjeta na temelju aktivnosti u uredu
    U našem videu možete vidjeti kako inteligentni višezonski senzor ATIVO u kombinaciji sa Litecom Infinity - inteligentnim sustavom upravljanja rasvjetom, korištenjem prostora automatski prepoznaje i odabire odgovarajuću scenu rasvjete putem svjetiljki kao što je MILDES LICHT Infinity. Ovaj video uvjerio je u to mnoge čitatelje našeg biltena.

    » Video pogledajte ovdje!

    2. mjesto: Istaknuti proizvodi, jesen 2016.
    U listopadu 2016, predstavljene su svjetiljke kao što je MILDES LICHT, viseća svjetiljka VAERO ili PANOS, promišljeni modularni komplet za arhitektonsku rasvjetu, koji ostvaruje sve ideje koje nudi "Active Light", nakon čega se umjetno svjetlo orijentira na dnevno svjetlo. Ovaj pristup, izazvao je veliko zanimanje.

    » Pogledajte ovdje još jednom sve istaknute proizvode, koji su predstavljeni u jesen 2016! 

    1. mjesto: Sajam Light + Building 2016.
    Od 13. do 18. ožujka 2016. Zumtobel se predstavio na sajamskom štandu Zumtobel Grupacije, u Festhalle Messe u Frankfurtu, za tisuće posjetitelja. Zumtobel Grupacija je bila domaćin i brendovima Thorn, Tridonic, acdc i Reiss, na ukupno 1.280 četvornih metara gdje su svi brendovi imali zajednički nastup. Ovaj sajamski video, bio je najčešće klikan članak 2016.

    » Video pogledajte ovdje!

    Još niste pretplaćeni na Zumtobel bilten? Želite li i dalje primati mjesečno najkorisnije informacije o Zumtobel-u i iz svijeta svjetlosti? Molim, prijavite se onda za bilten na sljedećoj poveznici .

    » Sada se prijavite na naš bilten

    Zumtobel. The Light.

filtar

  • Poduzeće
  • Rješenje rasvjete
  • Proizvodi
  • Priredbe
DRŽAVA
SOCIAL MEDIA