Najnovije vijesti 2018

  • 01/2018
    Poduzeće

    Rezultati naših stvaralačkih istraživanja jednim pogledom

    Pripremili smo grafičku prezentaciju rezultata naših višegodišnjih istraživanja o optimalnoj rasvjeti u kancelariji i predstavljamo Vam ih kao preglednu informacijsku grafiku u PDF formatu.
    Više informacijaManje informacija
    Saznat ćete najvažnije zaključke dvaju obimnih istraživanja koje je tvrtka Zumtobel izvršila zajedno sa tvrtkom Fraunhofer IAO i grupom Nymphenburg. Ti rezultati su našli primjenu i u razvoju naših proizvoda. Tako, na primjer, serija rasvjetnih tijela MELLOW LIGHT sa različitim faktorima, povećava osjećaj za ugodnost u kancelariji.

    » Preuzimanje informacijske grafike

    Zumtobel. The Light.

  • 01/2018
    Proizvodi

    Raznovrsnost portfelja proizvoda PANOS-a

    Zahvaljujući raznovrsnim modelima, porodica proizvoda PANOS smjelo ispunjava diferencirane zadaće za rasvjetu – od homogene rasvjete vertikalnih i horizontalnih površina do postavljanja preciznih akcenata.
    Više informacijaManje informacija
    Uvjerite se sa našim videom u raznovrsne mogućnosti korištenja te rasvjete u ulaznim prostorijama sa visokim plafonima, u hodnicima i čak u konferencijskim salama.

    » Prema videu

    Zumtobel. The Light.

  • 01/2018
    Poduzeće

    Insceniranje umjetnosti pomoću svijetlosti

    Art & Culture – profesionalni članak od Daria Maccheroni-ja
    Više informacijaManje informacija
    Svijetlost stvara atmosferu, privlači poglede, inscenira i postavlja akcente. U svome novom profesionalnom članku Art & Culture, autor Dario Maccheroni, menadžer za primjenu rasvjete u tvrtki Zumtobel, pokazuje kako rasvjetna rješenja mogu objediniti konzervativne datosti sa novim ciljevima biznisa, organizacijskim okvirnim uvjetima i stvaralačkim zahtjevima, pri tome uz najviši komfor vida.

    » Cijeli članak

    Zumtobel. The Light.

filtar

  • Poduzeće
  • Rješenje rasvjete
  • Proizvodi
  • Priredbe
DRŽAVA
SOCIAL MEDIA